Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

Mikor kapom meg a rendelésem?

Amennyiben a rendelt termékek Raktáron vannak, úgy a rendelésed leadásának idejétől függően aznap vagy másnap elküldjük a futárszolgálattal. Ha valamelyik termék időközben elfogyott, úgy megkeresünk és helyettesítő terméket ajánlunk fel helyette.

Szállítási díjak

Házhozszállító partnerünk a GLS, lakossági vásárlóinknak lehetősége van csomagpontra vagy csomagautomatába is rendelni.

Szállítási díjak lakossági vásárlóinknak GLS házhozszállítás, csomagautomata és csomagpont esetén

bruttó 15.000 Ft alatt bruttó 15.000 Ft felett
1890 Ft Ingyenes
utánvét díj: 300 Ft utánvét díj: 300 Ft

 

Szállítási díjak Viszontleadó partnereinknek egységesen GLS házhozszállítás esetén

nettó 50.000 Ft alatt nettó 50.000 Ft felett
2.500 Ft Ingyenes
utánvét díj: 300 Ft utánvét díj: 300 Ft

 

MPL (Magyar Posta) házhozszállítás: bruttó 3130 Ft + 2860 Ft bruttó kezelési költség

MPL házhozszállítás csak előre utalással történő fizetési mód választása esetén lehetséges

Az MPL házhozszállítás választása esetén a csomagok adminisztrációját csak manuális módon tudjuk kezelni, illetve a csomagokat a posta telephelyére szállítása a mi feladatunk, emiatt a csomag feladása több napot is igénybe vehet. Kérjük, rendelésnél ezt vegye figyelembe!

Mivel áruházunk nincs automatizmussal összekötve a Magyar Posta rendszerével, ezért ennél a szállítási módnál a csomag nyomonkövetésére nincs lehetőség.

Postai ajánlott levél: bruttó 835 Ft

Meghatározott termékek esetén lehetőség van Posta által kézbesített levéllel történő kézbesítés kérésére, ez a lehetőség, amennyiben a termék engedi a szállítási módoknál választható.

A postai levélben történő kézbesítés csak előre utalás vagy bankkártyás fizetéssel vehető igénybe.

 

Fizetési lehetőségek

A következő módokon fizetheted ki a rendelésed:

Bankkártyás fizetéssel: a rendelés leadásakor a biztonságos SimplePay OTP rendszerén keresztül

Előre utalással: rendelés leadása után díjbekérőt küldünk és annak alapján el tudod számunkra utalni a rendelésed összegét.

Utánvéttela rendelésed kiszállításakor a futárnál tudsz készpénzzel vagy bankkártyával fizetni. Az utánvétes fizetésnek külön költsége van, amelyet a futárszolgálat számít fel, ez 300 Ft, amit a végösszeg már magában foglal.

 

Nagycsaládosok Országos Egyesület kedvezmény kártya elfogadóhely információ

- Teljes tanszerlistára -20% kedvezményt adunk.
- Ha már sok tanszer megvan, de a vásárlás eléri a 10.000 forintot, -10 % kedvezményt adunk.

A kedvezmény az üzletben vehető igénybe a kártya felmutatása ellenében vagy webshopos rendelés esetén a megjegyzés mezőbe tüntesd fel a kártyaszámot és a számlán levonjuk a kedvezményt!

 

Át nem vett csomagok!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megrendelés leadásával egyidejűleg a jogszabály értelmében "távollévők között, elektronikus úton kötött szerződés keletkezik", amely jogokat és kötelezettségeket eredeztet mindkét fél részére!

Ennek értelmében a webáruház köteles a megrendelt csomagot elküldeni, a megrendelő pedig kifizetni! Amennyiben a vásárló élni kíván az őt megillető 14 napos (indoklás nélküli) elállási joggal,( a csomag kézbesítési napjától számítva ) úgy ezt a csomag visszaküldésével megteheti, de a szállítási költség megfizetése alól nem mentesül, hiszen ez alól a webáruház sem mentesül semmilyen körülmények között sem!  

Minden feladott csomag után a 
Futárcég szállítási és visszakézbesítési költséget számít fel nekünk, amit minden esetben, a vállalkozásunknak ki kell fizetni! Ezért minden át nem vett, csomag után, a megrendelőnek díjbekérő számlát állítunk ki 1890.-Ft szállítási és csomagolási költségről! Erre azért van szükség, mert az át nem vett csomagokkal vállalkozásunknak meg nem térített költsége keletkezik, amely áll egyrészt szállítási és visszakézbesítési díjból, az elhasznált csomagoló anyag költségéből, és a munkadíjból, amivel a csomagot összeállítjuk és szétszedjük! 

Az átadásra került díjbekérő összegén felül, a követeléskezelés során felmerülő minden további költség a megrendelőt terheli!