Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

Mikor kapom meg a rendelésem?

Amennyiben a rendelt termékek Raktáron vannak, úgy a rendelésed leadásának idejétől függően aznap vagy másnap elküldjük a futárszolgálattal. Ha valamelyik termék időközben elfogyott, úgy megkeresünk és helyettesítő terméket ajánlunk fel helyette.

Szállítási díjak

Házhozszállító partnerünk a GLS, lehetőség van csomagpontra vagy csomagautomatába is rendelni.

Szállítási díjak egységesen

bruttó 50.800 Ft alatt bruttó 50.800 Ft felett
1890 Ft Ingyenes
utánvét díj: 300 Ft utánvét díj: 300 Ft

 

Fizetési lehetőségek

A következő módokon fizetheted ki a rendelésed:

Bankkártyás fizetéssel: a rendelés leadásakor a biztonságos SimplePay OTP rendszerén keresztül

Előre utalással: rendelés leadása után díjbekérőt küldünk és annak alapján el tudod számunkra utalni a rendelésed összegét.

Utánvéttela rendelésed kiszállításakor a futárnál tudsz készpénzzel vagy bankkártyával fizetni. Az utánvétes fizetésnek külön költsége van, amelyet a futárszolgálat számít fel, ez 300 Ft, amit a végösszeg már magában foglal.

 

Szállítási feltételek:   A házhozszállítás egy külön szolgáltatás, amely nem kapcsolódik közvetlenül a termékekhez.
A szállítási módozatot külön szolgáltatásként van lehetőség megrendelni, amely a rendeléshez kapcsolódó számlán külön tételként fog megjelenni.
A szállítás Magyarország egész területén hétfőtől péntekig, munkanapokon és munkaidőben történik.
A megrendelt termékek kiszállítását futárszolgálattal végezzük.
Az Eladó biztosítja a megrendelt Termék megfelelő csomagolását és a kísérő dokumentumok elküldését.
Csomagolási költséget nem számolunk fel, a szállítási költség azonban a vásárlót terheli.
Több termék együttes rendelése esetén a rendszer a legdrágább szállítási költséggel rendelkező készüléket veszi alapértelmezettnek.
Szállítási költségeink Magyarország egész területére vonatkoznak.
Fizetési feltételek:   Az Eladó fenntartja a jogot, hogy az Ügyfél által leadott Megrendelést elutasítsa, vagy az abban szereplő Termékek mennyiségétől – a készlettől függően – kevesebbet igazoljon vissza.
Erről a Vásárlót e-mailen értesíti.
Ilyen esetben az Eladó a Vásárló által már kifizetett, azonban az Eladó által vissza nem igazolt Termékek vételárát a Vásárló részére visszatéríti.
A Hunrods Kft. a vételár visszafizetését az alábbi módokon vállalja:– Ha a Vásárló a Megrendelést banki átutalással vagy utánvétellel egyenlítette ki, úgy a vételár visszatérítése a Vásárló által megadott bankszámlára, banki átutalás formájában történik meg; Az Eladó a vételár visszatérítését visszatarthatja addig az időpontig, ameddig a megrendelt Termék visszajuttatása részére nem történik meg.
A Vásárló köteles haladéktalanul (de legkésőbb a bejelentést követő 14 napon belül) intézkedni az elállásról szóló bejelentését követően a Termék visszajuttatásáról az Eladó részére.
Ha az Eladó a Vásárló által megrendelt Termék(ek) szállítását nem tudja teljesíteni, úgy erről köteles tájékoztatni az Vásárlót, és a Megrendelés ellenértékét 7 napon belül visszatéríteni részére, ha az kiegyenlítésre került és a Vásárló is kifejezte és elfogadta a szerződés felbontásának tényét.
A felek megállapodhatnak a Megrendelés teljesítésének átütemezéséről és/vagy módosításáról is. Az Eladó – a Vásárló egyidejű értesítése mellett jogkövetkezmények nélkül – törölheti a Vásárló Megrendelését, az alábbi esetekben:– ha Vásárló által megadott adatok nem fedik a valóságot, nem teljes körűek vagy nem teszik lehetővé a Megrendelés teljesítését.

Az oldal tetejére